Trackateam Sportmenedzser rendszer

Egyedi fejlesztés / Java / Mobil

MEGRENDELŐ

Webstar Csoport Kft.

 

 

TECHNOLÓGIA

JEE6, TomEE, Vaadin, PostgreSQL, LiquiBase, Jenkins, Maven

MEGOLDÁS

A Trackateam egy prémium szoftvermegoldás utánpótlás nevelő sportegyesületek számára a szervezői és szakmai munka támogatására.

A Trackateam segíti a sportszervezetek és akadémiák mindennapi működését, a folyamatok szervezését, valamint a döntéshozók munkáját. A rendszer használatával létrejövő adat- és tudásbázis hozzájárul a szakmai munka hatékonyságához és eredményességéhez.

2015-ben 14. alkalommal került megrendezésre az online kommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, „Az Év Honlapja” pályázat. A Magyar Marketing Szövetség által szervezett versenyen összesen 280 nevező közül a „Trackateam” az „Év Applikációja” elismerést kapta meg.

A zsűri értékelése:
„A hobbi és profi sportegyesületek szakmai munkájának támogatására létrejött rendszer olyan, mint egy formatervezett kalapács – nem csak jól használható, de ergonomikus és esztétikai szempontok alapján is kiemelkedő. Egy edzői munkát segítő alkalmazásnak hatalmas előnye, ha mobilon is elérhető, és a Track-A-Team megoldása kompromisszumok nélkül nyújtja ezt a lehetőséget.”