Webstar Csoport Gyakornoki Program

Kedvezményezett: Webstar Csoport Kft.

Projekt címe: Webstar Csoport gyakornoki program

A szerződött támogatás összege: 6 428 200 Ft

A támogatás mértéke: 100 %

A projekt tartalmának bemutatása: A projekt keretei között 2 fő gyakornoknak biztosítottunk munkát, gyakornoki, tapasztalatszerzési lehetőséget, minden gyakornok OKJ végzettséggel rendelkezett és informatikai fejlesztési feladatokban, adatrögzítésben vettek részt. Ezzel az informatikai ismereteiket gyarapították, tapasztalatot szereztek, amelyet később a ná-lunk, mint alkalmazott hasznosítottak.
A gyakornokok munkavégzéséhez szükséges hely a rendelkezésünkre áll, azonban a szükséges eszközök meg-vásárlására szükség volt, hogy a gyakornokok a rájuk bízott feladatokat el tudják végezni. Feltétlenül szüksé-ges volt az alábbi eszközök beszerzése:
DELL U2412M 24″ LCD Monitor – amelyen a munkavégzésének feladatai megjelennek, a nagy felbontásá-nak köszönhetően kíméli a szemet, pontosabb a munkavégzés.
Macbook Pro 16 Gb – laptop, amelyen a fejlesztési feladatait ellátták. Vállalkozásunk alapvetően Apple esz-közöket használ, minden rendszerünk erre van felépítve, ezért szerzünk be ilyen eszközöket.
HAG H03 340 munkaszék – a munkavégzésük tényleges helye, a kényelem és a munkatársak egészégének védelme társaságunknál elsődleges.
A gyakornokok informatikai fejlesztési feladatokat, programozást végeztek, a vállalkozás jövőjét jelentő tech-nológiák fejlesztésében vettek részt és szereztek tapasztalatot. Az informatikai megoldások fejlesztését és ter-mékek tervezését végezték az eszközökkel, amellyel jelentős tapasztalatot és tudást szereztek mind az informa-tika, mind az tervezés terén. Ezen faladatokkal jól átgondolt módon 9 hónap alatt, olyan ismereteket szereztek, amelyekre a munkaerő piacon ma kiemelt igény van.
A projekt eredményeképpen 2 fő gyakornok került alkalmazásra és tovább foglalkoztatásra. Beszerzésre került 6 db tárgyi eszköz, amelyek a feladatuk ellátásához szükségesek. Ezen felül 1 kapcsolattartó vett részt a pro-jektben a gyakornokok mentorálása érdekében.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.április.30.

Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-01371

Kapcsolat

Itt találsz minket